Ondernemers

a.    Ervaar de nieuwe manier van financiering.

De mogelijkheid om je investeerders direct te betrekken, genereert een bredere en meer betrokken klantenkring. Naast het verkrijgen van funding, ben je al direct bezig met communicatie & marketing en bespaar je hiermee op eventuele (extra) marketing kosten. Lees hier meer over het opzetten van een succesvolle crowdfundingcampagne!

b.    Heldere procedures en een ideaal financieringssysteem.

Het gehele financiële proces is geautomatiseerd om het crowdfundingsproces zo (kosten-)efficiënt mogelijk aan te kunnen bieden. Het gehele financiële proces staat onder toezicht van de AFM/DNB.

c.    De passie voor het ondernemers vak delen en kennis vergroten.

Op je projectenpagina krijg je als ondernemer de kans om informatie te delen met de investeerders. Crowdfunding is een sterke marketingtool, je investeerders zijn tevens je nieuwe klanten!

d.    Je krijgt als ondernemer het vertrouwen van de investeerder in je project.

Door direct en persoonlijk inzicht te geven in het product, creëer je vertrouwen bij de investeerder.

e.    Overzichtelijke risicoprofielen maken het eenvoudiger een goede investeringskeuze te maken.

Elk project is voorzien van een risicoprofiel, waarmee snel en overzichtelijk een investeringskeuze te maken is op basis van onderneming, looptijd, investeringsbedrag, rente en risico. Je investeerder(s) kiest bewust voor jouw project!

f.    The Dutch Deal biedt op een laagdrempelige manier de mogelijkheid in een project te investeren.

Investeren is al mogelijk vanaf €25. Door de wallet-functie is het (met één druk op de knop!) heel erg makkelijk om in verschillende ondernemingen te investeren. Je campagne is hierdoor voor een veel bredere investeerders groep toegankelijk.

g.   Heldere tariefstelling. 

Bij volstoring van de funding wordt er een succesfee in rekening gebracht van 1,25% en 0,75% per jaar looptijd. Deze fee wordt gelijk verrekend bij de doorstoring van de het fundingbedrag.

Download Factsheet  Voordelen voor Investeerders