Pers

22-09-2015

CROWDFUNDING WEEK 13 OKTOBER 2015

Tijdens Crowdfunding Week 2015 nemen we enkele honderden mkb’ers mee in de kansen en mogelijkheden van crowdfunding! Zelf aan de slag met crowdfunding? Kom naar een van de events door het hele land, ontmoet crowdfunding experts en crowdfunding platforms en laat je inspireren door ondernemers die hun ervaring met de meest groeiende financieringsvorm met je delen.

Op dinsdag 13 oktober vinden er presentaties plaats in Eindhoven, waar de The Dutch Deal een presentatie zal geven. Tickets zijn hier verkrijgbaar http://tinyurl.com/pjhry97

01-07-2014

UTLTIEME TEST VOOR FIETSTASSEN MET ZONNECOLLECTOREN VAN MIHATRA

PERSBERICHT
Ultieme test voor fietstassen met zonnecollectoren van Mihatra 500 kilometer elektrisch fietsen… zonder oplaadpunten!


Een kleine 500 kilometer afleggen met een elektrische fiets. Dat klinkt misschien niet echt als een uitdaging. Maar wat als je die fiets niet één keer mag opladen? Onmogelijk? Welnee, zegt elektrische fietsenfabrikant Mihatra. Dit Nederlandse bedrijf komt met een innovatieve oplossing: een fietstas met zonnecollectoren. Dat betekent dat je fiets oplaadt tijdens het fietsen, maar ook als je een kopje koffie drinkt op het terras. Studenten Mike en Rachel gaan de uitdaging aan en leggen 7 juli het bekende Pieterpad (van Maastricht tot Groningen) af.

17-06-2014

KRACHT ON TOUR - 23 juni 2014 EIndhoven

KRACHT on Tour
De minister voor Emancipatie Jet Bussemaker organiseert Kracht on Tour om mannen en vrouwen, werknemers en ondernemers, bewust te maken van het belang van financiële zelfstandigheid van vrouwen. Dit doet zij door in gesprek te gaan met vrouwen over de keuzes die zij maken en de mogelijke gevolgen daarvan voor hun financiële positie. Gedurende twee jaar bezoekt de minister zes regio’s om op regionaal niveau afspraken te maken met gemeenten, werkgevers en andere relevante partijen over het bevorderen van financiële zelfstandigheid van vrouwen. Kracht on Tour heeft de ambitie de economische verschillen tussen mannen en vrouwen te verkleinen.

The Dutch Deal steunt het inititatief om vrouwen meer bewust te maken van het belang van financiele zelfstandigheid. We zullen op 23 juni 2014 een bijdrage leveren aan het erg mooie programma.

 

Ga naar de website
06-04-2014

THE DUTCH DEAL.NL, DÉ NIEUWE CROWDFUNDING WEBSITE VAN NEDERLAND

Ter introductie van het fenomeen crowdfunding organiseerde The Dutch Deal gisterenmiddag, 25 maart, een gratis workshop in de Machinekamer, gelegen in Strijp-S, het ondernemershart van Eindhoven. Daarbij kwamen specialisten op het gebied van crowdfunding, Douw & Koren, uitleggen wat precies crowdfunding is, hoe je het toepast en hoe je als ondernemer een goede pitch voorbereidt voor potentiële investeerders. De workshop was een succes met veel nieuwe informatie en positieve feedback. 

Crowdfunding via het platform van The Dutch Deal is speciaal ingericht voor ondernemers. Het is voor veel MKB ondernemers in deze tijd lastig een financiering via de bank te verkrijgen. Het alternatief is online crowdfunding, een financieel product van deze tijd. Via TheDutchDeal.nl kunnen investeerders de ondernemers volgen, ondersteunen en vanzelfsprekend een marktconform rendement op hun investering krijgen.
Bij crowdfunding is de betrokkenheid bij een investering veel groter, de passie van de ondernemer direct zichtbaar en het geeft het gevoel samen het MKB van Nederland verder te helpen. Crowdfunding voor ondernemers is een welkome vernieuwing. Naast het verzamelen van financiering vergroot je als ondernemer of investeerder via crowdfunding ook je netwerk. Crowdfunding is een krachtige marketingtool. 
The DutchDeal.nl heeft de ambitie het grootste zakelijke crowdfunding platform van Nederland te worden. De website is helder, geeft ten alle tijden overzicht van lopende investeringen en rendement.

TheDutchDeal.nl is een initiatief en ontwikkeling van Helga van der Steen en Edwin Welner, gevestigd op Strijp-S in Eindhoven.

25-03-2014

JOUW SLIMSTE IDEE - EXTRA PUBLIEKSPRIJS THE DUTCH DEAL

Ook dit jaar doet Eindhoven weer met tien andere gemeenten mee aan de wedstrijd ‘Jouw Slimste Idee’. Zo kunnen kinderen ervaren hoe bijzonder het is om te wonen in de Brainport-regio die wereldwijd beroemd is om innovatie. Want er liggen voor hen later volop kansen bij de innovatieve bedrijven in hun eigen omgeving.

De gemeenten roepen al hun jeugdige inwoners tot en met twaalf jaar op om met een slim idee te komen: ‘Een uitvinding die je handig, nuttig, goed of mooi vindt’. Deze opdracht is geïnspireerd door het 100-jarig bestaan van het Philips NatLab, waar uitvinders vroeger ook heel veel vrijheid hadden en juist daardoor kwamen zij met de mooiste uitvindingen, zoals de CD, het cassettebandje en het scheerapparaat.

Alle kinderen mogen hun ideeën plaatsen op een speciale website: www.jouwslimsteidee.nl. Daarna kunnen ze stemmen werven voor hun ideeën. De beste inzendingen met de meeste stemmen maken kans op een plek in de finale in De Ontdekfabriek in Eindhoven.

Ga naar de website
28-01-2014

THE DUTCH DEAL, CROWDFUNDING WEBSITE!

In april 2014 gaat de nieuwe crowdfundingwebsite TheDutchDeal.nl de lucht in. Dit is een initiatief ontwikkeld op Strijp-S. Deze tijden is het moeilijk een financiering bij de bank te krijgen als ondernemer, deze manier van financieren is daar speciaal voor ingericht. Het alternatief is online crowdfunding, een financieel product van deze tijd. Via de website kun je als investeerder de ondernemers volgen, ondersteunen en krijgen vanzelfsprekend een marktconform rendement op de investering die zij doen. De betrokkenheid bij een investering is bij crowdfunding een stuk groter, de passie van de ondernemer is meteen zichtbaar en het geeft het gevoel samen het MKB van Nederland verder te helpen. Voor ondernemers is het vernieuwende crowdfunding meer.................

Ga naar de website